Nem kell többé csekk Google AdSense-hez

Vágólapra másolva!
A hirdetésekből befolyó bevételükhöz ezentúl nemcsak csekken, hanem elektronikus banki átutalás segítségével is hozzájuthatnak azok, akik a keresőcég szolgáltatását használják a weboldalukon.
Vágólapra másolva!

Az AdSense-szel összegyűjtött bevételt eddig csak postán kiküldött csekkek beváltásával vehették át a felhasználók, mostantól azonban banki átutalással is hozzájuthatnak - közölte a Google. A beérkező összeget a cég minden hónap 5-én utalja át, ha az eléri a 100 dollárt.

A hirdetési bevételeket forintban fizetik ki: a bevételt a rendszer dollárban kalkulálja, és az utalás napján érvényes átváltási értéken folyósítják a felhasználók számára. A banki átutalásra való átállásról a további tudnivalókat a Google Adsense weboldalán tették közzé.

A Google Adsense oly módon juttatja bevételhez a honlapok tulajdonosait, hogy a szájtba beillesztett saját felületén az oldal tartalmába és akutális szövegkörnyezetébe illő hirdetéseket jelenít meg. Az AdSense keresőmező használatával a rendszer a keresések találati oldalain is megjelentet a keresőszavakhoz kapcsolódó reklámokat.