Már elővételben elfogytak a magyar iPhone-ok

Vágólapra másolva!
A meghirdetéstől számítva egy nap leforgása alatt elfogytak a T-Mobile internetes értékesítésre szánt készletei, és a szolgáltató a megrendeléseknél nagyobb számú előregisztrációt is rögzített már - bár arról a cég nem ad ki információt, egyáltalán hány darab készülékről van szó.
Vágólapra másolva!

A társaság az iPhone 3G-re vágyó ügyfelektől előrendelést vesz fel, ám a kiszállítás időpontját ez esetben nem garantálja a cég, s arról, hogy mikor lesznek átvehetők a most megrendelt mobiltelefonok, később adnak ki tájékoztatást.

2008. augusztus 22-én 0 órakor a MOM Park Bevásárlóközpontban lévő T-Pontban az országban elsőként kezdődik meg az iPhone 3G forgalmazása: azt, hogy hány darab iPhone 3G-vel készülnek a premierre, nem adott tájékoztatást a T-Mobile, csupán azt közölte, "jelentősebb számú készülék" lesz elérhető.

A T-Mobile jelentős érdeklődésre számít az Apple mobiltelefonja iránt, melynek első változatát csak szürkeipari importból származó, javarészt feltört változatban lehetett beszerezni Magyarországon. Az iPhone 3G országszerte 102 üzletben lesz megvásárolható, noha a cég a bevezetést követően egyes helyeken átmeneti hiánnyal számol.