Indul az őszi mobilinternet-szezon

Vágólapra másolva!
A szolgáltatók egy pillanatra sem állnak meg: a nyáron alaposan megnövelt HSDPA-lefedettség mellé az ősztől új díjcsomagokkal és akciókkal kecsegtetik a felhasználókat.
Vágólapra másolva!

Pannon

Hazánk második legtöbb ügyfelet számláló operátora most egyszerre kínál mobilinternet-előfizetést, különféle laptopokat, személyre szabható laptop-skint, valamint részletfizetési lehetőséget. A kétéves hűségnyilatkozattal megkötött Pannon Mobil Internet 5 GB és a Mobil Internet 10 GB tarifacsomagok mellé kedvező áron vásárolhatnak laptopot az új előfizetők. Az ajánlatban szereplő laptopok között megtalálhatják az igényeiknek megfelelő gépet az iskolakezdő diákok, valamint a mobilinternet nyújtotta előnyökre vágyó céges és magánelőfizetők egyaránt. A 0 Ft-os kezdőrészlettel is elvihető az akcióban szereplő három konfiguráció, a 99.990 Ft-os Lenovo ThinkPad R61e Maximum, illetve az egyaránt 159.990 Ft-ba kerülő Acer Aspire 5920G-6A3G16MI, valamint a beépített HSDPA-modemmel ellátott Fujitsu Siemens Esprimo Mobile D9500 is.

A Pannon ezzel egy időben a nagy sikerre való tekintettel 2008. november 10-éig meghosszabbítja korábban indított mobilinternet-akcióját: az ezen időszak alatt vásárolt új Mobil Internet 5GB és 10 GB előfizetések havidíja az első három hónapban 0 Ft, emellett dupla annyi adatot tölthetünk le. A laptopok mellé olyan vouchert kap az előfizető, amellyel személyre szabott laptop-skint rendelhetnek az interneten keresztül, és ezzel is saját ízlésükre formálhatják új notebookjukat.

T-Mobile

A T-Mobile 2008. augusztus 1-jétől új, havi 3900 forintért igénybe vehető 3 GB-os internetcsomagot (Net 3 GB, Domino Net 3 GB és Mobilinternet csomag 3 GB) vezetett be, Az új 3 GB-os csomag a kezdő vagy alkalomszerűen internetezők számára a legelőnyösebb: 630 ezer átlagos (5 kilobyte-os) szöveges e-mail elküldésére vagy több mint 6 ezer (500 kilobyte-os) internetoldal megtekintésére elegendő. A meglévő internetcsomagok valamelyikére legalább 1 éves hűségnyilatkozatot vállaló előfizetők például 6 hónapon át fél havi díjjal barangolhatnak a világhálón. A 3 GB-os díjcsomagok esetén tehát hűségnyilatkozat vállalásakor fél éven át havi 1950 forintos havi díjat kell fizetni. Az akciós havi díj mellett 2 éves hűségnyilatkozat esetén szélessávú internetezésre alkalmas modemek 0 forintért kaphatók. A 3 GB-os csomagot előfizetéses és Domino kártyás T-Mobile-osok új vagy meglévő előfizetés mellé egyaránt igényelhetik.