Gyors feltöltés a T-Mobile hálózatán

Vágólapra másolva!
A T-Mobile ügyfelei nagyobb sebességgel küldhetnek fájlokat, vagy tölthetik fel azokat internetes felületetekre.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile teljes, jelenleg 229 települést lefedő szélessávú hálózatán a szolgáltató ügyfelei - megfelelő modemmel vagy készülékkel - nagyobb sebességgel küldhetnek fájlokat vagy tölthetik fel azokat internetes felületetekre. Mindez az augusztus óta, a teljes hálózaton hozzáférhető HSUPA-nak köszönhető.

Az előfizetők így az e-mailekhez nagyobb képeket, videókat, dokumentumokat is bátran postázhatnak, és a népszerű videómegosztó oldalakra is gyorsabban feltölthetik felvételeiket. A mobilszolgáltató a lakosság 62%-ának lakóhelyén biztosít szélessávú mobilinternet-hozzáférést, és számos akciós kedvezménnyel könnyíti meg a mobilinternet elérhetőségét.

1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat esetén fél éven át 50%-os havidíjkedvezményt biztosít, így például az első hat hónapban a 3 GB-os csomag havi díja mindössze 1950 Ft. Ráadásul hűségnyilatkozat esetén 0 forintért is vásárolható modem, és több különböző típusú notebook kedvező feltételekkel (pl. Arany- és Platinakártyások esetén kamatmentes részletfizetéssel) elvihető.