25 megabites ADSL és HD-adás a T-Home-nál

Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom - bizonyos műszaki feltételek megléte esetén - az ország egyes részein elérhetővé tette a 25 megabit/s-os letöltési sebességet biztosító DSL-szolgáltatását. A korábbinál gyorsabb átvitelt biztosító internetes kapcsolaton keresztül már HD-felbontású adásokat is élvezhetnek az IPTV szolgáltatás használói.
Vágólapra másolva!

A VDSL technológia alkalmazásának köszönhetően nem csak a letöltés sebessége válik gyorsabbá a T-Home szolgáltatás használói számára, az adatok feltöltésének sebessége is 5 megabit/s-ra emelkedik azokon a területeken, ahol a műszaki feltételek -például a telefonközponttól való távolság vagy a körzet hálózatának paraméterei - lehetővé teszik ennek a használatát.

A 25 megabites letöltési sebesség a gyorsabb internetezés mellett lehetővé teszi azt is, hogy az IPTV szolgáltatást használók HD, azaz nagyfelbontású adásokat élvezhessenek otthonukban, amennyiben rendelkeznek erre alkalmas televízióval. A T-Home szolgáltatás keretében jelenleg a HDTV vételi lehetőséget - a műszaki feltételek megléte esetén - az alábbi helyszíneken kínálja: Budapest egyes részein, Pesthidegkút (II. kerület), Budafok (XI. és XXII. kerület), Sashegy (XI. és XII. kerület), Városmajor (XII. kerület), illetve Budakeszin, Budajenőn, Debrecenben, Pécsett, Szentendrén, Székesfehérvárott, Pécsett és Telkiben. A társaság öt csatorna (Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD, National Geographic HD, Voom HD) műsorát, ezen felül az m1 és m2 egyes műsorait, illetve az IPTV-s videotéka filmjeit kínálja nagyfelbontásban.