Google Earth az iPhone-hoz

Vágólapra másolva!
A keresőóriás programja már megvásárolható az Apple App Store webáruházában az iPhone mobilokra és az iPod lejátszókra. A Google Earth három dimenzióban jeleníti meg Földet ugyanúgy, mint a számítógépre telepíthető változatban. Az alkalmazás kihasználja a telefonkészülék multi-touch kezelőfelületét, a nagyítás és navigálás már megismert módon történik.
Vágólapra másolva!

A keresőóriás programja már megvásárolható az Apple App Store webáruházában az iPhone mobilokra és az iPod lejátszókra. (Magyarországon hivatalosan még nem elérhető az alkalmazás, mivel az első körben a készülék által teljes egészében támogatott 18 nyelven jelent meg. A Techcrunch információi szerint 22 nyelven jelenik majd meg.)

A Google Earth három dimenzióban jeleníti meg Földet ugyanúgy, mint a számítógépre telepíthető változatban. Az alkalmazás kihasználja a telefonkészülék multi-touch kezelőfelületét, a nagyítás és navigálás már megismert módon történik.

http://www.youtube.com/v/v6BPuKaLel4&hl=en&fs=1

A nézet is könnyedén állítható, mivel ehhez a Google Earth kihasználja a készülékbe épített gyorsulásérzékelőt. Az iPhone megdöntésével pedig perspektívikus nézetből szemlélhető a Google Earth által mutatott táj vagy város, épület.