Új mobilnetcsomag korlátlan adatforgalommal

Vágólapra másolva!
A Vodafone után a Pannon a második hazai mobilnet-szolgáltató, amely korlátlan adatmennyiség letöltésére alkalmas csomagot kínál előfizetőinek.
Vágólapra másolva!

A Pannon szerint a felhasználók ma már nem csak szörfölésre és levelezésre használják a mobilnetcsomagokat, hanem a jóval nagyobb adatforgalmat igénylő videók le- és feltöltésére is, ezt pedig eddig elég drágán kínálták a hazai szolgáltatók. A Vodafone nyitotta a sort a közel 6 ezer forintért kínált korlátlan csomagjával, és így az év végi hajrához közeledve a Pannon is megjátszotta ezt a lapot. A szolgáltató szerint fontos, hogy az előfizetőknek ne kelljen a letöltött adatmennyiséget számon tartaniuk, vagy a hónap végén szembesülniük egy-egy váratlan telefonszámlával, köszönhetően a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomagoknak.

Az új, havi 5990 Ft-ért elérhető Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagja korlátlan forgalmi keretet biztosít, így a csomagra előfizetőknek mostantól valóban nem kell a letöltött adatmennyiséggel törődniük. Azok számára, akik a munkaidejükön kívül is a világhálón szeretnének lógni, azok számára lehet vonzó lehetőség a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomag, amely 3990 Ft-os havidíjért érhető el munkanapokon 21.00 és 7.00 között, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon 0-24 óráig nyújt korlátlan forgalmi keretet. Finoman szóval emlékeztet ez a rendszer a T-Online elődje, a MatávNet/Axelero által kínált MindenkiNet csomagokra, amelynek éppen az volt a lényege, hogy a korábban rendkívül drága vezetékes internetet lehetett elérni szinte fillérekért - ez a díjcsomag dinamikus előrelépést jelentett az előfizetők számának növekedésében.

Sajnos az első hallásra igen meggyőzőnek ígérkező csomagokban szerepel egy fontos kitétel: a Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagban foglalt forgalmi keret nem korlátozott, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a szolgáltató jogosult az adott forgalom idején a sávszélességet csökkenteni.

Újdonság, hogy akik nem szeretnék hosszabb távra elkötelezni magukat, szerencsére egyéves hűségnyilatkozat vállalásával is előfizethetnek a csomagokra. A szolgáltató az egy- és kétéves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfeleknek 0 Ft-ért biztosítja az adatátviteli eszközt, a kétéves időszakra szerződők pedig az első 3 hónapban 0 Ft-os havidíjjal vehetik igénybe a szolgáltatást. Mindkét tarifacsomag 2008. november 11. és 2009. február 2. között megkötött új előfizetői szerződéssel vehető igénybe.