Itthon is tömegek várták a World of Warcraft kiegészítőjét

Vágólapra másolva!
Jelmezversennyel és páncélos rockkorcerttel mutatkozott be hazánkban is a World of Warcraft online szerepjáték legújabb kiegészítője. Halállovag karakterrel és elpusztítható épületekkel bővült a népszerű videojáték.
Vágólapra másolva!

A Wrath of the Litch King nevet viselő kiegészítő csomagot megvásárló játékosok egy új, fagyos északi kontinenssel gazdagodnak. Northrenden a Warcraft 3-ból már ismerős elkárhozott Arthas herceggel és élőholt seregeivel vehetik fel a harcot a kalandozók, de ezen a szigeten van az első olyan hely is, ahol szervertípustól és játékfajtától függetlenül egymásnak eshetnek a játékosok.

Az ígéretek szerint a kiegészítés távlatokat nyit meg a játékbeli pusztításban. Immár feldúlható vidék épületeit is el lehet pusztítani, amiben hatalmas ostromgépek nyújtanak majd segítséget a kalandozóknak. A tegnap megjelent kiegészítőben mutatkozott be a játék történetének első hősi kasztja is, a Death Knight, amelyet továbbiak követnek majd.

A WoW a legnépszerűbb itthon is

A videojáték eladásokat toplistájának állandó szereplője a World of Warcraft játékhoz szükséges előfizetést szimbolizáló gamecard, feltöltőkártya. A hatvan napos játéklehetőséget biztosító kártya többnyire a legkeresettebb cikk, időnként a régóta várt nagy játékok a második helyre utasítják a listán. Legutoljára a FIFA fociszimulátor friss verziója képes maga mögé utasítani egy hétre a netes szerepjátékot.

Sajnos a slagerlistak.hu oldalon nem lehet visszalapozni a korábbi hetek eredményeihez. Azonban az, hogy a teljes árú PC-s játékok listáján megtalálható az alapjátékot és első kiegészítőjét tartalmazó csomag valamint az előfizetési kártya is biztossá teszi, hogy a WoW hazánk legnépszerűbb játéka, amelyet beépített védelme miatt kalókópiával a szokásosnál nehezebb futtatni.

A WoW-ot megelőzően hosszan slágernek számító Half-life, amelyet szakértőnk szerint az online terroristavadászos Counter Strike kiegészítőért vásároltak évekig még a kockák játéka volt. A Warcraft játékosokra ráadásul nehéz lenne ráfogni, hogy mind geekek lennének. A legváltozatosabb ismerőseinkről derül ki, hogy üres óráikat a virtuális világban töltik.