Digitális kamera és mp3-lejátszó a Legótól

Vágólapra másolva!
A műanyag építőkockáival híressé vált dán cég új piacokra kíván betörni: gyerekeknek szánt, legós kinézetű elektronikus kütyüket - többek közt digitális kamerát és mp3-lejátszót - fog piacra dobni - adta hírül a Telegraph.
Vágólapra másolva!

Bár legórobotot és hasonló, elektronikával szerelt építőszetteket már korábban is árult, a dán Lego cég most a cég játékkockáinak dizájnelemeit kölcsönző kütyük piacra dobását tervezi. A társaság még az idén piacra fogja dobni saját márkajelzésű ébresztőóráját, mp3-lejátszóját, digitális kameráját és walkie-talkie-ját, melyeket az atlantai Digital Blue vállalat fog majd legyártani. A várhatóan 4-12 ezer forintnak megfelelő áron elérhető ketyerék külsőre úgy festenek majd, mintha legókockákból építették volna őket, ám teljes értékű elektronikai eszközként funkcionálnak majd.

Forrás: [origo]

Noha a társaság elsősorban a hét és tizenegy év közötti korú gyerekeknek szánja a az új ketyeréket, a cégnél arra számítanak, hogy a retró iránt rajongó felnőttek is vásárolnak majd a színes műanyagházba bújtatott modellekből.