A Magyar Telekom a jövőben lehetőséget biztosít együttműködő internetszolgáltató partnereinek a közös IPTV szolgáltatás bevezetésére.

A Magyar Telekom műszaki hátterét és kapacitásait használó új megoldás lehetővé teszi, hogy a nagykereskedelmi szélessávú termékeit - a nagykereskedelmi ADSL-t és a telefonszolgáltatás nélküli ADSL-t - igénybe vevő üzleti partnerei saját márkanevükkel nyújtsanak minőségi IPTV szolgáltatást az internetszolgáltatásuk mellett. Ennek köszönhetően a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerei versenyképes 2-play (internet és IPTV), illetve telefonszolgáltatást is tartalmazó 3-play csomagokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

A társszolgáltatók és a Magyar Telekom által közösen nyújtott IPTV szolgáltatás keretében egyéni programcsomagok alakíthatók ki a Magyar Telekom rendelkezésére álló televíziócsatornákból, a tartalomtulajdonosok által megszabott keretek között.

A Magyar Telekom internetszolgáltató partnerei márkanevével kínált IPTV szolgáltatás fejlesztésében maguk a társszolgáltatók is részt vettek, és a tesztelések lezárását követően folyamatosan hirdetik meg a szolgáltatást ügyfeleiknek.