Még júliusban debütál itthon az új iPhone

Vágólapra másolva!
Elődjéhez hasonlóan az új, 3GS jelű iPhone-t is a T-Mobile fogja árulni Magyarországon. Az új modell még júliusban a boltokba kerül itthon.
Vágólapra másolva!

Winkler János, a T-Mobile vezetője a készülék közeli premerjéről úgy nyilatkozott: "Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy előfizetőink, az iPhone 3G-t vásárlók egészen különleges módon ragaszkodnak készülékükhöz, és ami még fontosabb, szórakozásra és munkára is maximálisan kihasználják annak képességeit." A mobilcég statisztikái szerint csaknem minden hazai iPhone-tulajdonos - használóinak 97 százaléka - használja internetezésre a készüléket. A társaság első embere megerősítette, hogy a németországi, hollandiai és ausztriai bevezetést követően kizárólagos hazai forgalmazóként a T-Mobile júliusban Magyarországon is árusítani fogja az Apple új iPhone 3GS készülékét. A bevezetés részleteiről, pontos dátumáról és az árakról a cég később nyújt majd tájékoztatást.

Forrás: Apple
Korábbi cikkünkben elolvashatja, milyen újdonságokat nyújt az iPhone 3GS

Az új iPhone külseje nem sokban változott, a készülék típusjelzésében lévő S betű a sebességre utal, az új modell ugyasnis gyorsabb processzort kapott elődjénél. A készülék beépített digitális kameráján is javítottak, ez már 3 megapixeles, autofókuszra is képes, szoftverében pedig új beállítási lehetőségek is helyet kaptak, valamint 30 képkocka/mp-es sebességű videofelvételt is tud rögzíteni. Az iPhone 3GS új szoftverében már a MMS-küldés is helyet kapott - a 3.0-s verzió telepítésével egyébként a korábbi modellek is képessé tehetők erre.

Az új mobilban a navigációt is fejlesztették, a készülék végre használható autós navigációra is megfelelő szoftver - például az iPhone-ra is kiadásra kerülő iGo - birtokában, GPS-e pedig digitális iránytűvel egészült ki. Az új készüléket számítógéphez csatlakoztatva modemként is lehet használni, ez korábban nem volt lehetséges.