Közösségi torrentszájt indul

Vágólapra másolva!
Az IsoHunt nevű letöltőoldal üzemeltetőinek új projektje egy közösségi torrentszájt, a Hexagon.cc, amellyel az azonos témák iránt érdeklődő letöltögetőket hoznák közelebb egymáshoz.
Vágólapra másolva!

A Torrentfreak blognak nyilatkozva az IsoHunt nevű ismert letöltőoldal működtetői elmondták, az új szolgáltatással a fájlmegosztókat kívánják megreformálni. A Hexagon.cc webcímen elérhető szájton ugyanis a jelenleg elterjedt torrentoldalaktól eltérő megközelítést alkalmaznak.

Nem a hagyományos, kategóriákba sorolt struktúrában lehet ugyanis elérni a letöltéseket - videókat és torrent fájlokat -, hanem a felhasználók által létrehozható csoportokba rendezve találhatók meg a tartalmak. Egy Harry Potterrel foglalkozó csoportban például vegyesen megtalálhatók lesznek a varázslótanonc kalandjait feldolgozó e-könyvek, játékok, filmek, képek és a kapcsolódó zenefájlok és beágyazott videók is. Az IsoHunt képviselői azt is elmondták, hogy már kötöttek szerződéseket játékkiadókkal, független filmesekkel és lemezkiadókkal, akik a szájton saját csoporton terjeszthetik majd műveiket.

Forrás: [origo]