Virtuális háziállatokat árul a Blizzard

Vágólapra másolva!
A World of Warcraft gyártója mindeddig ellenezte a virtuális termékekkel való kereskedést, most viszont elérkezettnek látták az időt arra, hogy maguk dobjanak piacra letölthető kedvenceket a játékhoz.
Vágólapra másolva!

A világszerte népszerű MMORPG játékosai korábban a World of Warcraft világában számukra előnyöket biztosító fegyvereket vagy virtuális aranyat bocsátottak áruba az online aukciós portálokon. A Blizzard által piacra dobott letölthető állatkák viszont nem bírnak semmilyen gyakorlati haszonnal a játékban, céljuk csupán a szórakoztatás. A tízdolláros vételár felét viszont jótékony célra adományozza tovább a szoftvercég.

A választék egyelőre nem túl nagy, a Blizzard egyelőre csak két állatkát, kínál letöltésre webboltjában. Az egyik egy szerzetesnek öltöztetett panda, amely viszonozza a meghajlásokat, néha pedig kung-fuzik egy kicsit, a másik pedig egy macskaszerű élőhalott, amely a föld felett lebeg, a szabadidejében kisebb állatokat fagyaszt meg, és kísérteties kacajjal neveti ki a legyőzött ellenfeleket. A World of Warcraftben zajló harcokba egyikük sem avatkozik be, csak hűen követik tulajdonosukat kalandozásaik során.