Olcsó okostelefonokkal indul a magyar Red Bull Mobile

Vágólapra másolva!
Az energiaitalok forgalmazásával és sportrendezvények szervezésével foglalkozó Red Bull és a Telenor új mobilos márkát vezet be. A Red Bull Mobile három érintőképernyős készülékkel lép a piacra.
Vágólapra másolva!

A vásárlók a Huawei által gyártott Androidot futtató RMB2, az [origo] által is tesztelt Samsung Galaxy Spica vagy a Nokia 5230-as készülékének bika logós verziójára ruházhatnak be július hatodikától. A Red Bull Mobile készülékeket a Telenor értékesítései pontjain lehet majd megvásárolni, az új márka nem rendelkezik majd saját üzlethelyiségekkel.

Kedvezőbb csomagokat kínál az osztrák Red Bull Mobile

Hasonló Red Bull logós mobilszolgáltató működik Ausztriában is. Ott két díjcsomag elérhető az előfizetőknek. Az olcsóbb havi 19 euróba kerül, amiért 1000 percnyi videotelefonálást, ezer SMS-t, mobiltévés sportcsatornát és 100 megabájtnyi adatforgalmat kapnak. A drágább, 29 eurós, csomag kulcsszáma a kétezer, ennyi perc és SMS jár hozzá, adatforgalomból pedig egy teljes gigabájt áll a felhasználó rendelkezésére. A drágább csomaggal bővül az elérhető mobiltévé csatornák választéka is.

A magyar Red Bull szolgáltató csomagjai nem követik mindenben a nyugati testvérmárkáét. Az 5490 forintba kerülő simplyAll tarifa 200 perc beszélgetést, 200 SMS-t, ugyanennyi MMS-t és 200 megabyte internet-használatot tartalmaz. A simplyAll+ csomag havi 10490 forintba kerül, és 400 percet, SMS-t, MMS-t és megabájtot kínál felhasználásra. Az osztrák szolgáltatóhoz hasonlóan a hazai ügyfelek is ingyen nézhetik telefonjukon a Red Bull sportcsatornáját.

Okostelefon bagóért

A simplyAll+ csomagra való előfizetés kedvezményes telefonvásárlási lehetőséggel is jár. Az androidos RBM2-es készüléket valamint a Symbiant futtató Nokia 5230-ast jelképes, egy forintos áron vásárolhatják meg. A Samsung Galaxy Spicáért azonban még nekik is 19 ezer forintot kell fizetniük.