Közös munkára is alkalmas a Prezi

Vágólapra másolva!
Közös tervezésre is alkalmassá vált a magyar fejlesztésű internetes prezentációs eszköz, a Prezi. A böngészőből elérhető alkalazásban tizen dolgozhatnak egyszerre.
Vágólapra másolva!

Az új funkció használatához nem kell szoftvert frissíteni, új vagy új webcímet megjegyezni, a Prezi.com-ba épült be a közös munkát lehetővé tevő Meeting mód. A Prezi Meetingben egyszerre tíz felhasználó dolgozhat együtt. A vázlat összerakásán, képek feltöltésén túl arra is van lehetőség, hogy valamelyik szerkesztőtárs munkáját figyeljük.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=E3vLc74lrN1pLQhQ
A közös munka után közös vetítés következik

A Meeting módot használóknak nem kell arra várniuk, hogy megjelenjenek a legújabb módosítások: az új képek, szövegek egy szempillantás alatt ott teremnek az összes felhasználó előtt. A közreműködők helyét egy egyszerű avatár jelzi, amiről azt is meg lehet állapítani, hogy a felhasználó épp szerkeszt, nézelődik, vagy nem csinál semmit, és unatkozik.

Az új szerkesztési mód nem tartozik a Prezi fizetős funkciói közé: az ingyenes verziót használók is indíthatnak közösen létrehozott dokumentumokat. A szoftver nem csak arra használható, hogy kivetítőre termett előadásokat készítsenek vele, hanem ötleteléshez, jegyzeteléshez és gondolattérképek készítésére is alkalmas.