Elfogytak a drágábbik iPhone 4-ek a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
Az Apple legújabb mobiltelefonját csütörtökön éjfélkor kezdte el árulni a T-Mobile, péntek kora délutánra azonban a 32 gigabájtos háttértárral szerelt iPhone 4-ek elfogytak, de a társaság szerint a 16 gigabájtos modellekből is csak néhány napra elegendő készlet áll rendelkezésre.
Vágólapra másolva!

Az iPhone 4 premierje a mobilcég budapesti Aréna Plázában lévő T-Pont üzletében volt, ahol csütörtök délutántól éjfélig több mint háromszáz vásárló gyűlt össze. Az új készüléket péntektől a társaság huszonöt boltjában lehet megvenni, de a T-Mobile közlése szerint csak korlátozott készletek érhetőek el belőle.

A 32 gigabájtos iPhone 4-esek a premiert követő fél nap alatt szinte teljesen elfogytak, míg az olcsóbb, 16 gigabájtos flashmeghajtóval szerelt típusokból is csupán néhány napra lesz elegendő példány a boltok polcain. Bár a mobilcég közölte, hogy hamarosan újabb szállítmány érkezik a prémium készülékekből, ezek pontos időpontja még nem ismert. Azoknak a vásárlók, akiknek már nem jut az iPhone 4-ből, a cég honlapján vagy üzleteiben várólistára iratkozhatnak fel, amelyről a jelentkezés sorrendjében szolgálják majd ki a vásárlókat.


Nézze meg az iPhone 4 premierjén készült videónkat!