Hamarosan a Vodafone-nál is lesz iPhone 4

Vágólapra másolva!
Az Apple legújabb mobiltelefonját már nem csak a T-Mobile fogja kizárólagosan forgalmazni Magyarországon, a készülék a Vodafone kínálatában is elérhető lesz hamarosan, valószínűleg két hét múlva.
Vágólapra másolva!

Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója az iPhone 4 bevezetéséről csupán annyit közölt az MTI-vel, hogy a társaság anyacége Hollandiával és Németországgal együtt kapta meg az engedélyt a bejelentésre.

Bár azt, hogy ezekben az országokban mikor vezetik be az Apple mobiltelefonját, hivatalosan még nem jelentette be a cég, de a Vodafone-hoz közel álló források szerint október 27-én vagy 28-án lesz a készülék premierje. A szolgáltató egyelőre arról sem nyilatkozott, milyen tarifákkal kínálja majd az iPhone 4-et, és mekkora készlettel készül a bevezetésre, honlapján egyelőre csak egy olyan felület fogadja az érdeklődőket, amelyen a készülékkel kapcsolatos információkra regisztrálhatnak e-mailben. A Vodafone-nál érdeklődésünkre azt is elmondták, hogy az iPhone 4 mellett a korábbi - és olcsóbb - iPhone 3GS modellt is árusítani fogják.

A telefont a T-Mobile szeptember második felében kezdte árusítani itthon, a társaságnál a legdrágább tarifacsomagot választva, két éves hűséggel 30 ezer forintért vihető haza a készülék 16 gigabájtos változata, a legolcsóbb tarifa és egy év hűség mellett viszont 143 ezer forintot kérnek érte. Az első szállítmányt néhány nap alatt elkapkodták a T-Mobile-nál, jelenleg előrendelhető státuszban szerepel a készülék a cég árlistáján.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]