Jönnek az ipades tarifacsomagok a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
Az Apple táblagépének bemutatásáról még nincs hír, de a Deutsche Telekom bejelentette, hogy hamarosan iPadre szabott tarifacsomagokat kínál Lengyelországban és Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A magyar T-Mobile anyavállalata csak annyit jelentett be, hogy a wifi és 3G használatára képes, de - a legtöbb androidos táblagéppel ellentétben - telefonálásra nem alkalmas iPad készülékekre szabott tarifákat kínál majd Magyarországon és Lengyelországban. A cég Németországban már május vége, a nemzetközi premier óta forgalmazza a készülékeket, amelyek hazai bevezetéséről egyelőre nincs hír, és a távközlési vállalat ezzel kapcsolatban most sem közölt konkrétumokat.

Így még az sem derült ki, hogy az ipades tarifacsomagok mikor lesznek elérhetők, és hogy amikor bemutatják őket, lesz-e hozzájuk készülék is, amit most csak valószínűsíteni lehet. A legolcsóbb, csak wifizésre jó iPad 500 euróba (körülbelül 137 ezer forint), a 3G-s mobilnetezésre is alkalmas modell 630 euróba (körülbelül 173,5 ezer forint) kerül Németországban.

Kiegészítés: Az iPaddel kapcsolatos hazai tervekkel kapcsolatban megtudtuk, hogy a T-Mobile a közeljövőben nem forgalmazza az iPad-et, viszont a hozzá kapcsolódó tarifacsomagok és szolgáltatások elérhetőek lesznek a szolgáltatónál.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Mobile tulajdonosa.