A Facebook atyja a legrosszabbul öltözködő hírességek között

Vágólapra másolva!
Az Esquire című amerikai férfimagazin a legrosszabbul öltözködő tíz férfi híresség közé választotta Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját. A citromdíjasok listáján a közösségi szájt atyját csak az Alkonyat-filmekből ismert Robert Pattinson és Russel Brand brit komikus előzte meg.
Vágólapra másolva!

Zuckerberg cseppet sem előkelő harmadik helyét a magazin az alábbi szavakkal indokolta: "Lehet bármennyi pénzed, birtokolhatod bármennyi ember titkait, egy Black Tie dresscode-os eseményen nem vehetsz részt pólóban és farmerben, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek."

Az Esquire szerkesztői tanáccsal is ellátják Mark Zuckerberget, aki tudomásuk szerint nemrég több százmillió dollárral támogatta a newarki iskolákat. Szerintük igazán lenne pár ezer dollárja egy pár remek öltönyre, hiszen még Bill Gates is hajlandó - mondjuk - egy sportzakót viselni. A leendő dotkom-milliárdosoknak a férfimagazin azt javasolja, hogy legyenek bármennyire is korszakalkotó ötleteik, azért figyeljenek oda az öltözködésükre legalább akkor, amikor pénzügyi befektetőikkel találkoznak személyesen.

Forrás: AFP
Póló, farmer, edzőcipő: Zuckerberg nem szereti a flancos ruhákat

Az Esquire szerint a 2010-ben legrosszabbul öltözködő férfi hírességek listáját ezen a linken lehet végiglapozni. A top tízben többek közt Charlie Sheen, Jared Leto és Nicolas Cage is felbukkan.