Reggae fülhallgatókat dob piacra Bob Marley családja

Vágólapra másolva!
Fül- és fejhallgatók gyártásába fogott Bob Marley családja. A híres zenész nevével fémjelzett eszközök újrahasznosítható anyagokból készülnek majd, és az ígéretek szerint a legmélyebb reggae basszust is képesek lesznek tökéletesen kiadni magukból.
Vágólapra másolva!

Már előrendelhetőek a januári CES-szakkiállításon bemutatott, Bob Marley nevével fémjelzett fülhallgatók. A környezettudatosan készített, újrahasznosítható anyagokat és némi jótékonykodást is tartalmazó Marley-fülhallgatók árára nem lehet panasz: a legkisebb, fülbe dugható Smile Jamaica nevű típus harminc dollárba kerül, a legprofibb, zsebrevágható fülhallgatóért pedig száz dollárt kérnek el. A fejhallgatók 60 dolláros áron kezdődnek, az alumíniumből készült high-tech küllemű csúcsmodell pedig 300 dollárba kerül.

Forrás: [origo]
Jól festenek a reggae-re kihegyezett Marley-fülesek

A környezettudatosság mellett a divatról is szólnak az új Marley-termékek. Az eszközök felén megtalálható a háromgombos, iPhone és iPod távirányítására használható eszköz, amivel számot lehet léptetni és a hangerőt lehet szabályozni. A honlapon egyéb i-termék-kiegészítőket is lehet találni: sporttáskába épített iPod-dokk, ami a mondern idők hatalmas kazettás magnója lehet, de van a nappaliba beállítható, fából készült dokkoló is.

A CES-en mutatták be a Marley-termékeket

Akinek a reggae hangzás nem jön be, azt is megpróbálják kiszolgálni a gyártók. A közelmúltbana döntött úgy a gitárerősítőiről ismert Marshall-cég, hogy egy egyszerű fülbedugós és egy nagyobb fejhallgatóval lép piacra. Ezzel valószínűleg a rockerek is megkapták a saját márkájukat, a hip-hop sztárok pedig már korábban is a nevüket adták néhány modellhez.