Napokon belül Zuckerberg pulija lehet a legnépszerűbb magyar

Vágólapra másolva!
Negyvenezren lájkolták a Facebookon Mark Zuckerberg kutyáját, Beastet, a pulit. Az állatnak már több rajongója van, mint Magyarország hivatalos oldalának, de még vannak magyar vonatkozású lapok, amelyeket többen kedvelnek Beastnél.
Vágólapra másolva!

Mark Zuckerberg pulija négyszer annyi rajongót tudhat magáénak, mint Magyarország oldala. A Beast névre hallgató kutya ugyan csak hétfő óta tagja a közösségi oldalnak, de már közel negyvenezer ember like-olta a profilját, és a hozzászólások alapján ezrek követik figyelemmel minden üzenőfali frissítését. Egy ma délelőtt felkerült 30 másodperces videó például, amelyben Beast az ajtókitámasztóval játszik, már ezer embernek tetszett.

Forrás: Facebook
Minden hozzászólás arról szól, mennyire cuki Beast

Mark és barátnője, Priscilla Chan rendszeresen tesz fel újabb és újabb képeket kedvencükről, a rajongók pedig nem restek mindegyik alá odaírni, milyen cukinak is tartják a szőrmókot. A kommentelők nagy része magyar - szemmel láthatóan büszkék vagyunk a pár választására.
A rohamosan növekvő rajongószám ellenére sem kell azonban attól tartani, hogy az aranyos magyar származású kutyus népszerűbb lesz hazánknál, hiszen az olyan oldalak, mint az I <3 Magyarország vagy az Ungarn - Hungary oldalak továbbra is több tízezres rajongótáborral bírnak.