Napokon belül Zuckerberg pulija lehet a legnépszerűbb magyar

2011.03.09. 12:59

Negyvenezren lájkolták a Facebookon Mark Zuckerberg kutyáját, Beastet, a pulit. Az állatnak már több rajongója van, mint Magyarország hivatalos oldalának, de még vannak magyar vonatkozású lapok, amelyeket többen kedvelnek Beastnél.

Mark Zuckerberg pulija négyszer annyi rajongót tudhat magáénak, mint Magyarország oldala. A Beast névre hallgató kutya ugyan csak hétfő óta tagja a közösségi oldalnak, de már közel negyvenezer ember like-olta a profilját, és a hozzászólások alapján ezrek követik figyelemmel minden üzenőfali frissítését. Egy ma délelőtt felkerült 30 másodperces videó például, amelyben Beast az ajtókitámasztóval játszik, már ezer embernek tetszett.

Forrás: Facebook
Minden hozzászólás arról szól, mennyire cuki Beast

Mark és barátnője, Priscilla Chan rendszeresen tesz fel újabb és újabb képeket kedvencükről, a rajongók pedig nem restek mindegyik alá odaírni, milyen cukinak is tartják a szőrmókot. A kommentelők nagy része magyar - szemmel láthatóan büszkék vagyunk a pár választására.
A rohamosan növekvő rajongószám ellenére sem kell azonban attól tartani, hogy az aranyos magyar származású kutyus népszerűbb lesz hazánknál, hiszen az olyan oldalak, mint az I <3 Magyarország vagy az Ungarn - Hungary oldalak továbbra is több tízezres rajongótáborral bírnak.