Hétmillió dollárért vett házat Mark Zuckerberg

Vágólapra másolva!
Saját házat vásárolt az eddig bérelt ingatlanban lakó Mark Zuckerberg. A dollármilliárdos Facebook-vezér hétmilliót fizetett a kaliforniai Palo Altóban található új lakásáért.  
Vágólapra másolva!

Vagyonához képest olcsó házba költözik Mark Zuckerberg. A tekintélyes Forbes magazin által 13,5 milliárd dollárra értékelt vezető aprópénzért, hétmillió dollárért vett egy hatalmas házat Palo Altóban. Egyelőre nem tudni, hogy Zuckerberg és barátnője, Patricia Chen mikor költözik át a tekintélyes méretű épületbe, elhagyva a Craigslisten talált, havi 7850 dollárért bérelt jelenlegi lakásukat.

Forrás: The Real Estater
A Real Estater szerint ezen az udvaron fog heverészni Zuckerberg

Az 521 négyzetméteres házhoz sós vizes medence, üvegezett veranda tartozik. A lakásban öt hálószoba található, amelyek közül mindegyikhez tartozik külön fürdőszba is. A medence mellett kiépített grilltűzhely is van a kertben, ha a paparazzik élnek a lehetőséggel, akkor hamarosan tobzódhatunk a hamburgerhúst forgató Zuckerbergről készült képekben.

A lakás pontos címét nem árulta el Zuckerberg, de az ingatlanos bloggerek és a technológiai pletykaoldalak már elkezdtek találgatni. A Real Estater úgy véli, hogy meg is találta a házat Palo Alto Crescent Park nevű részében, amely alig tíz percre van autóval a cég új Menlo Park-i főhadiszállásától. Zuckerberg házát 1903-ban építették, de az évek során komoly átalakításokon esett át.