Zuckerberg újra a Google+ toplistájának élén

Vágólapra másolva!
A Facebook alapítója előbb privátra állította fiókját a rivális Google+ közösségi oldalon, csütörtökön azonban újra megjelent annak népszerűségi listáján.
Vágólapra másolva!

Mark Zuckerberg egy napnyi távollét után újból feltűnt a Google+ népszerűségi listájának élén. A Facebook alapítója a múlt héten kezdte el használni a Google+-t, és azzal került be a lapokba, hogy őt követték a legtöbben a közösségi oldalon.

Zuckerberg szerdán eltűnt a SocialStatistics.com címen elérhető toplista éléről, mivel úgy módosította fiókjának adatvédelmi beállításait, hogy az ehhez szükséges adatokat ne ossza meg külső felekkel. Hasonlóképp cselekedett tegnap Larry Page és Serger Brin, és a Google több más ismert vezetője is.

A Facebook alapítója csütörtök délutánra már újból megjelent a toplista élén, az Inquier szerint azért, mert negatív bírálatokat kapott fiókja priváttá tételéért, többek közt hipokritának is nevezték emiatt a netes fórumokon. Zuckerberg fiókja csütörtök óta újra nyilvános, így a toplistán is újra megjelent, ahol közel 185 ezer követőjével újra vezető helyre került. Larry Page és Serger Brin is újból felkerült a Google+-ra, ők 94 ezer és 71 ezer követővel a második és harmadik helyen állnak. Mindhárom cégvezető letiltotta ugyanakkor, hogy bárki láthassa ismerőseik számát.