Az LG okostelefonjait a távolból is be lehet majd állítani

Vágólapra másolva!
Az LG legújabb, Android 2.3-as szoftvert használó okostelefonjait a cég hazai ügyfélszolgálatának munkatársai ősztől az éteren keresztül is be tudják állítani.
Vágólapra másolva!

A dél-koreai gyártó az Android 2.3-as operációs rendszer készülékeire való őszi kibocsátását követően indítja majd be Magyarországon Remote Call nevű szolgáltatását, amely elsőként az LG Optimus 2X telefonon lesz elérhető.Ha az ügyfél okostelefonja 3G-n vagy wifin keresztül hozzáfér az internethez, egy gyárilag telepített alkalmazás segítségével a cég ügyfélszolgálatának munkatársai a távolból is el tudják végezni a telefon különböző funkcióinak beállítását.

Az ügyfélszolgálatosok csak az ügyfél előzetes engedélyét követően csatlakozhatnak telefonjához, és a személyes adatokhoz - telefonszámok, üzenetek - alapesetben nem férhetnek hozzá. Ha erre a beállítások miatt mégis szükség van, ezt külön kell engedélyeznie az ügyfélnek a képernyőn megjelenő párbeszédablakon keresztül. A távoli beállítást hétköznaponként reggel nyolc és este nyolc, hétvégén és ünnepnapokon reggel kilenc és délután öt óra között lehet majd igénybe venni.