A Facebook atyja a legrosszabbul öltözött tech guru

Vágólapra másolva!
Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját választotta a Szilícium-völgy legrosszabbul öltözött férfijának a GQ férfimagazin. A közösségi oldal vezetőjének nem ez az első ilyen jelölése az évben, januárban az Esquire magazin által összeválogatott rosszul öltözött híreségek toplistájára is felkerült.
Vágólapra másolva!

Jó ízlés nem jár a Facebook alapító elnöki pozíciójával, erre jutott a Vogue férfi megfelelőjének számító GQ magazin. A lap Mark Zuckerberget választotta a Szilícium-völgy legrosszabbul öltözött vezetőjének. A Facebook feje annyira ötlettelenül választ ruhákat, hogy gardróbjáról külön paródiaoldal készült, írja a GQ. A Mark By Mark Zuckerberg lapon olyan ikonikus ruhadarabokat lehet megtalálni, mint az Adidas papucs és a gumis derekú farmer, amelyeket gyakran lehet látni Zuckerbergen. Szerencsére ruhát nem árulnak - írja a paródiaoldalról a GQ.

Forrás: AFP
A farmer stimmel, a papucs szerencsére otthon maradt a fotózáskor

Zuckerberg jó társaságba került, a dobogó második fokán maga Steve Jobs található. Az Apple vezetője az elmúlt tíz évben kizárólag kék farmerben, szürke edzőcipőben és fekete garbóban volt látható, a férfimagazinnak azonban már nem tetszik ez az összeállítás. Nem elégedett a lap az öltönyét v-nyakú pulóverre cserélő Bill Gates-szel sem, akit az öregedő Harry Potterhez tart hasolatosnak a cikk.

A GQ újságírója egyik stílusbűnözővel sem bánt kesztyűs kézzel. Reid Hoffmant, a Linkedin professzionális közösségi oldal vezetőjét kábeltévé szerelőhöz hasonlította. Howard Stringer, a Sony vezérigazgatója pedig úgy néz ki, mintha horgászni indult volna. A legrosszabbul a Facabook, Digg és a Google elindulását segítő befektető, Ron Conway járt, aki a GQ szerint úgy fest rosszul szabott zakójában, mint egy pingvin.