Két ponton is be lehet lépni a Percalapú Fesztiváljeggyel a Szigetre

Vágólapra másolva!
A Szigeten már két Percalapú Fesztiváljegy Ponton juthatnak be a percjeggyel rendelkezők a rendezvényre: a K hídnál és a Sziget hajókikötőnél is külön sávon közelíthetik meg a fesztiválhelyszínt.
Vágólapra másolva!

A Percalapú Fesztiváljegyet igénylő ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. A vásárlás a fesztivál adott napján egy egyszerű SMS küldésével bárhonnan elindítható, és mindehhez készpénz sem kell, elegendő csupán egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobil előfizetés. A percjegy azoknak lehet jó választás, akik csak egy-két koncert erejéig mennének be, hiszen egy óra így csak 4200 forint, szemben a 12 000 forintos napijegy árával.

A használathoz egy "sziget" tartalmú sms-t kell küldeni a 810 9998 számra (a saját szolgáltató előhívójával), majd a válasz sms-ben érkezett kódot felmutatni a Percalapú Fesztiváljegy ponton, erre ott karszalagot adnak és indul a percszámlálás. Kifelé menet ugyanitt kell leadni a karszalagot, ekkor állítják le a számolást is. Aki ezt elfelejti, vagy három óránál többet marad kint, a maximált árat, 13 500 forintot fizet ki. A percdíj este 6-11 között 70 forint, utána másnap este 6-ig 35 forint.

A percalapú fesztiváljegy az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és a három mobilszolgáltató - a Vodafone, a T-Mobile és a Telenor - együttműködése révén valósult meg, és mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei, valamint az EME Zrt. regisztrált ügyfelei számára is elérhető.