Facebookos undokság miatt maradt el a fényképezkedés

Vágólapra másolva!
Megtagadta néhány undok lány lefotózását egy pennsylvaniai fotós. A fényképész azután lépett vissza a munkától, hogy rátalált egy Facebook-csoportra, amelyben évfolyamtársaikon gúnyolódtak a lányok.
Vágólapra másolva!

Tinik gúnyolódása tántorította el egy munkájától Jennifer McKendrick fotóst. A fotós meglepve tapasztalta, hogy a Facebookon megtalált gúnyolódó csoportban számos olyan név is feltűnik, akik bejelentkeztek hozzá fényképezkedni. McKendridcket sokkolta a csoport hangvétele. "Túl volt az olyan gúnyolódáson, hogy 'ocsmányak a ruháid', 'nincsenek márkás cuccaid' vagy 'csúnya vagy, és borzasztó a hajad'. Kegyetlen volt, a szexről szólt" - mondta a fotós a WTAE tévécsatornának.

A fotós végül úgy döntött, hogy ír a négy lánynak és szüleiknek, és így magyarázza meg, miért mondja le a munkát. A levélhez csatolta a lányok facebookos hozzászólásait is. Blogján azt is megírta, hogy két lány szüleitől is kapott később levelet, amelyben meglepődésüknek adtak hangot. "Tisztában vagyok azzal, hogy a lányok nem lesznek kedvesebb emberek attól, hogy lemondtam a fotózást, de nem akarom, hogy ők jellemezzék a vállalkozásomat" - mondta McKendrick.