Pizzát is rendel a high-tech hűtőmágnes

Vágólapra másolva!
Bluetooth-kapcsolattal ellátott hűtőmágnest ad legtöbbet rendelő ügyfeleinek egy dubai pizzéria: a vezeték nélküli szobadíszt elég megnyomni az ügyfél kedvenc ételének internetes megrendeléséhez.
Vágólapra másolva!

A Dubaiban működő Red Tomato pizzéria idén nyáron egy olyan új szolgáltatás bevezetésére készül, amivel hűtőmágnesen keresztül rendelhetnénk kedvenc ételüket a cég kiemelt ügyfelei. Számukra a cég egy olyan intelligens hűtőmágnest juttat majd el, amely Bluetooth-kapcsolaton keresztül képes telefonálni okostelefonokkal.

Az akkumulátorról működő kütyüt ugyan időnként fel kell tölteni, beállítani viszont csak az első alkalommal szükséges: ezt követően elég odamenni a hűtőhöz, és megnyomni a pizzásdobozt formázó díszt, az pedig automatikusan megrendeli az étterem honlapján előzetesen megadott ízesítésű pizzát - számolt be a The Next Web című amerikai technológiai hírportál.


szólj hozzá: Pizzarendelés hűtőmágnessel

Így működik az intelligens hűtőmágnes

A bemutató videó alapján az ügyfelek az étterem honlapján bármikor módosíthatják az alapbeállítás szerinti pizzát, így ha ráuntak egy adott ízre, rendelhetnek helyette másikat is egyetlen gombnyomással.