Nem szív jobban az egymillió dolláros porszívó

egymillió dolláros porszívó
Vágólapra másolva!
Hagyományos társaival teljesen azonos módon működik, de huszonnégy karátos arany borítja  a GoVacuum nevű amerikai cég luxusporszívóját, amelyet 226 millió forintnak megfelelő dollárért lehet megvenni. Az aranyporszívóból csupán száz darabot fognak legyártani. 
Vágólapra másolva!

A GV62711-es típusjelzésű, álló kivitelű porszívót a GoVacuum.com nevű webshopban lehet megrendelni. A takarítógép hagyományos társaival teljesen azonos módon működik, arany bevonata egyáltalán nem javít szívási képességein.

A bolt honlapján elhelyezett apróbetűs tájékoztató szerint a porszívó gépháza nem tömör aranyból készült, hanem a Kínában gyártott alapkészüléket vonják be huszonnégy karátos arannyal egy amerikai cégnél. A forgalmazó az egymillió dolláros porszívóhoz nem biztosítja a hatvan nap utáni visszavételi garanciát sem, és négy-hat héten belüli szállítást garantál.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nxqvcqhDAt4b50PA

Hip-hop klippel is népszerűsítik az aranyozott porszívót

Bár az aranyozott luxusporszívóval a forgalmazó nem titkolt célja az volt, hogy felkeltse maga iránt a sajtó érdeklődését, Justin Haver, a szájt sales és marketingvezetője úgy nyilatkozott, hogy létező termékről van szó, amelynek kidolgozása fél évet vett igénybe az alapmodell átalakításával. Haver szerint a cég a világ legdrágább porszívója címét is megpályázza a Guiness Rekordok könyvének kiadójánál. A terméket olyan embereknek szánják, akik megtehetik, hogy egymillió dollárt áldozzanak egy luxuscikkre - magyarázta a marketingvezető.