Győrben is elérhető a 4G a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
Győrben is elérhetővé tette a T-Mobile a 3G-nél és a HSDPA-nál gyorsabb le-, és feltöltést biztosító negyedik generációs szolgáltatását, amely már több mint félszáz településen működik Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile negyedik generációs mobilinternet szolgáltatása az év elején Budapesten indult el, július közepe óta azonban már Győrben is elérhető. A 4G szolgáltatás többek közt Szombathelyen, Keszthelyen, Hévizen, Siófokon és környékén, Kecskeméten, és Debrecenben, országszerte összesen több mint ötven településen érhető el. Arról, hogy egy adott utcában csak kül-, vagy beltéri lefedettség is rendelkezésre áll, a vállalat oldalán elérhető térkép nyújt információkat.

Ahhoz, hogy a lefedett területeken használni lehessen a 4G-t, az ügyfeleknek a Net&Roll 4G mobilinternetes csomagra kell előfizetniük, és a technológiát támogató eszközzel kell rendelkezniük. A T-Mobile kínálatában jelenleg egy USB-s modem, egy Samsung Galaxy Tab táblagép, illetve egy 4G-t támogató wifi router található meg. Az [origo]-nak a 4G bevezetésekor a cégnél elmondták, hogy az új generációs mobilinternet esetében nem elsősorban a letöltési sebesség növelése, hanem az olcsó és gyors mobilnet elterjeszésének lehetősége a kulcsfontosságú.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely egyúttal a T-Mobile tulajdonosa is.