Postai képeslap küldését teszteli a Facebook

Vágólapra másolva!
Hamarosan papír képeslapra nyomtatva is elküldhetjük ismerőseinknek a Facebookra feltöltött fotókat - a funkciót a közösségi oldal egyelőre csak felhasználók szűk körében teszteli.
Vágólapra másolva!

A Mashable technológiai hírportál úgy tudja, hogy a kísérleti szolgáltatás mögött a Postagram nevű szolgáltatást működtető Sincerely cég áll. A társaság applikációjával jelenleg az Instagram fotós appal készített fotókat lehet nyomtatott postai képeslapként továbbítani postacímekre egy dolláros díj ellenében. Az Instagramot tavasszal vásárolta fel a Facebook üzemeltetője.

A Mashable által kiadott képernyőmentések alapján a Facebookról kiküldött valódi képeslapokhoz egy néhány száz karakteres üdvözlést lehet csatolni. A felület arra is lehetőséget biztosít, hogy ha valaki nem tudja facebookos ismerősének a postacímét, akkor egyetlen kattintással megkérdezze azt a címzettől.

Forrás: Mashable

A szolgáltatás árazását még nem dolgozta ki a Facebook, és a rendszerben jelenleg csak a barátokkal megosztott, privát felvételeket lehet elküldeni.