Szuper e-papír kerül az új Kindle-be

kindle touch kiszivárgott
Vágólapra másolva!
Papírfehérként jellemzik, és beépített háttérvilágítást is tartalmazni fog az Amazon cég új Kindle e-könyv-olvasója, amely az eddigi legjobb olvasási élményt nyújtó digitális eszköz lehet.
Vágólapra másolva!

Az új Kindle Touch elektronikus könyvolvasót várhatóan a jövő heti sajtótájékoztatóján fogja bemutatni az Amazon cég, de a The Verge című, amerikai technológiai hírportál premier előtt információkat és fotókat szerzett az eszközről.

A portál értesülései szerint az érintőképernyővel szerelt Touch modell legújabb változatába a korábbi modelleknél jobb minőségű e-tinta képernyőt szerel a gyártó. Bár a Kindle-olvasók eddig is a papírhoz hasonló látványt kínáltak, hátterük kissé szürkés volt, míg az új modellnél a betűk tökéletesen feketék, a háttér pedig papírfehér lesz a The Verge szerint.

Forrás: The Verge
A The Verge birtokába jutott fotó az új Kindle Touchról

További újdonság, hogy az új Kindle beépített háttérvilágítást tartalmaz majd a sötétben való olvasáshoz, míg elődeit csak a külső tokba szerelt, vagy felcsíptethető minilámpákkal, vagy rendes olvasólámpa fényénél lehetett használni.