Elkapkodták itthon az új iPhone-okat

Vágólapra másolva!
Csütörtökön éjfélkor Magyarországon is elérhetővé vált az iPhone 5, az új Apple-mobil premierjére több százan várakoztak az egyik fővárosi bevásárlóközpontba. A készüléket egyelőre csak online lehet előrendelni, mert elkapkodták az első készleteit a T-Mobile-nál.
Vágólapra másolva!

szólj hozzá: Az iPhone 5 első budapesti megvásárlása

Az iPhone 5 első példányaira minden korábbi Apple-készüléknél többen várakoztak a fővárosi Mammut bevásárlóközpont T-Pontjánál, ahol az éjféli premieren néhány száz darab példány talált gazdára a készülékből. Bár az új iPhone forradalmi újdonságot nem tartalmaz, az új modellt a premieren és az azt megelőző előrendelés során mind elkapkodták, a T-Mobile honlapján elhelyezett tájékoztató szerint a cég egyik üzletében sem lehet megvenni, a társaság webes rendelést javasol a legújabb Apple-mobilra vágyóknak, bár az ingyenes kiszállítás várható ideje még nem ismert.

Három-négy hetes szállítási időt jeleznek az Apple magyar webshopjában is az iPhone 5 modellekhez, pedig ott csak kártyafüggetlenül, 210-270 ezer forintos áron lehet megrendelni a készüléket. Az iPhone 5 hétfőn a Vodafone kínálatában is megjelenik, de ottani árait még nem publikálták, és azt sem lehet tudni, hogy a másik szolgáltató mekkora készlettel készül a premierre.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely a T-Mobile tulajdonosa is.