Vágólapra másolva!
Egyes amerikai Walmart üzletekben már meg lehet vásárolni a legújabb Windowst. A rendszer hivatalosan csak október 26-án kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

Akár ma is megvehetik a Windows 8 Pro kiadását azok az amerikai vásárlók, akik a megfelelő boltokba mennek. A hivatalosan másfél hét múlva bemutatkozó rendszert a legtöbb áruházban még csak előrendelni lehet, de néhány óvatlan üzlet már kirakta a polcokra - adta hírül a The Verge informatikai híroldal.

Választék nincs az idő előtt piacra dobott operációs rendszer különböző verzióiból, csak a Windows 7-es gépeket a legújabb Windowsra frissítő csomag került idő előtt a polcokra. A frissítőcsomagért 70 dollárért, azaz 15 ezer forintért lehet megvásárolni.

A The Verge forrása nem vette meg a telepítőcsomagot, azt viszont megkérdezte az eladóktól, hogy csupán dísznek van-e kint az új Windows. A bolti személyzet válasza szerint bárki megveheti már most is a Windows 8 telepítőlemezt. A híroldal szerint a Walmart üzlet esete nem egyedi, valószínűleg több helyen is hamarabb kezdik árulni az új Windowst, mint a Microsoft szeretné.