Megoszthatóvá válik a T-Mobile mobilnet

Vágólapra másolva!
Ötszáz forintos pluszdíjért két készülékre lehet kiterjeszteni egy T-Mobile-os mobilnet előfizetést. A csomag kevesebbe kerül, mint két mobilnet előfizetés.
Vágólapra másolva!

Két eszköz között lehet megosztani a mobilnetelőfizetést a T-Mobile legújabb szolgáltatásával. A DuoNet nevű opcióval a laptophoz megvett adatcsomagot például egy táblagépre is ki lehet terjeszteni.

Több mobilnetes eszközt meglehetősen kényelmetlen párhuzamosan használni. A felhasználó vagy egyikből másikba teszi át az adatcsomaggal rendelkező SIM-kártyát, vagy mindegyik eszközhöz vesz külön havidíjas előfizetést. A T-Mobile DuoNet nevű szolgáltatásával az egyik eszközhöz megvásárolt előfizetést ki lehet terjeszteni egy másik készülékre is.

A DuoNet opciót a T-Mobile Mozail X-től XXL-ig terjedő, a Média Mánia M-től XL-ig terjedő csomagjaihoz, valamint az iPhone-hoz vásátolható Ikon díjcsomagokhoz lehet aktiválni. A második SIM-kártya havidíja ötszáz forint, egyéb költséggel azonban nem jár a szolgáltatás. A csomag adat-túlforgalmazási díjan nulla forint, így óriási számlát nem lehet csinálni a megosztott internethasználattal. Az adatkorlát túllépése esetén azonban az internetet 32 kilobit/másodpercre lassítják a következő fordulónapig.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.