HD-felbontást kínál az új e-könyv

kobo aura hd
Vágólapra másolva!
Minden eddiginél élesebb képet és jobb olvasási élményt ígér a Kobo cég új e-könyv-olvasója
Vágólapra másolva!

Szerényen csak az e-könyv-olvasók Porschéjeként emlegeti sajtóanyagában legújabb termékét a Kobo. A kanadai székhelyű, e-olvasókat fejlesztő vállalat legújabb, Aura HD nevű olvasója nagyfelbontású, és önmagától világítani, derengeni képeskijelzőt kapott.

Három színben érkezik Kobo


Az új Aura HD a 1440x1080 pixeles felbontásával jelenleg valóban az eddigi legrészletesebb képet megjelenítő olvasó, a gyártó szerint a gépre töltött tíz betűtípussal a kijelző már teljesen olyan élményt biztosít, mintha valódi papírról olvasna a felhasználó. Az olvasóból nem spórolták ki a háttérvilágítást, a bővíthető memóriát és a wifit sem, akkumulátora pedig a gyártó szerint akár két hónapig is bírja egy töltéssel.

Az Aura HD egyelőre csak Kanadában és az Egyesült Királyságban kapható, nemzetközi bevezetésére májusig várni kell. A készülék átszámolva közel negyvenezer forintos áron lesz elérhető a kiválasztott piacokon. A cég korlátozott kiadásként reklámozza termékét, de a sajtónyilatkozatban nem szóltak arról, hogy hány példányban gyártják le az olvasót.