Ingyen letölthető a magyar kiberpunk e-könyv

Vágólapra másolva!
Bármilyen e-könyv-olvasóval használható fájllá konvertálható PDF formátumban lehet letölteni Bari Máriusz Damage Report című könyvét.
Vágólapra másolva!

A kiberpunk kultúrát gonzó stílusban feldolgozó kötet egy évvel ezelőtt jelent meg papírkiadásban, a szerző azonban magánkiadásban ingyesnesen elérhetővé tette az elektronikus kiadást. A négyszáz oldalas kötet eredeti változatához képest a Damage Report e-könyves változata egy kilencedik fejezetet is tartalmaz.

Honlapján Bari Máriusz azt is kifejti, hogy nem bánja, ha könyvét torrentoldalakon terjesztik, vagy lemásolják, aki kedvez érez, az PayPalen keresztül bármilyen összeggel támogathatja a szerzőt, ha tetszett neki a könyv.

A Damage Report stílusát tekintve leginkább egy bloghoz áll közel, amelyben minden olyan téma terítékre kerül, ami a sci-fivel, a technológiával, vagy a kibertérrel, és a japán kultúrával és a gépek által dominált jövővel kapcsolatba hozható. A kiberkultúrában csaknem két évtizeden át elmélyedő szerző könyvét leginkább úgy érdemes olvasni, hogy táblagépe vagy laptop is legyen a közelben, hogy a felmerülő sok érdekességre azonnal rá lehessen keresni a neten, a témák bő lőre eresztett kifejtésére ugyanis a terjedelmi korlátok miatt nincs mód.