A laptopot is kiváltja a csúcstablet

Asus transformer pad infinity, táblagép-laptop kombó
Vágólapra másolva!
Az iPad Retina-képernyőjénél is jobb kijelzővel szerelik fel az Asus új, Transformer Pad Infinity táblagépét, amely egy ráhelyezhető billentyűzettel laptoppá alakítható.
Vágólapra másolva!

A tízcolos Transformer Pad Inifinity táblagép új generációja 2560x1600 pixeles felbontású képernyővel rendelkezik, ami még a hajszálnyival kisebb iPad Retina-megjelenítőjénél is jobb képminőséget biztosít.

Forrás: Asus
Munkára és szórakozásra is alkalmas az Asus táblagépe Forrás: Asus

Az androidos táblagép belsejében négymagos, 1,9 gigahertzes Tegra 4 lapka dolgozik, amely már fejlett grafikus gyorsítóval és két gigabájt memóriával is fel van szerelve. A készülékhez külső billentyűzetet is lehet kapcsolni, amely extra csatlakozók mellett egy másoglagos, az üzemidőt kibővítő akkumulátort is tartalmaz.

A kütyüt 5 megapixeles hátoldali, és 1,2 megapixeles előlapi kamerával, USB 3.0 csatlakozóval, és HDMI-kimenettel is felszerelik. Így gyakorlatilag egy teljes értékű laptopként használható, amennyiben valakinek az Android 4.2-es operációs rendszer szolgáltatásai elegendőek. Az új Transformer Pad Infinity árát még nem jelentették be, de az amerikai boltokban 400-500 dolláros, vagyis 100-120 ezer forintnak megfelelő nettó áron várható megjelenése ősszel.