Okosvibrátor készült távkapcsolatban élőknek

2013.08.08. 15:54

Egy hét alatt a termék megvalósítására tervezett pénz többszörösét gyűjtötték be az Indiegogo nevű közösségi finanszírozó portálon a Vibease nevű okosvibrátor kitalálói. A szexuális kiegészítők új generációjának tartott eszköz egy Hermione Way nevű amerikai hölgy agyszüleménye, aki korábban egy startup cégek életét feldolgozó valóságshow-ban is szerepelt.

 

 

A projekt honlapján lévő videó szerint a Vibease iPhone-nal és androidos okostelefonokkal kommunikáló vibrátor lesz, amely fejlesztőinek ígérete szerint nem csupán egy szilikonba épített elektromos motor, és testük mellett a hölgyek lelkét és fantáziáját is megcélozza.

A Vibease apró kivitelben készül, így tervezői szerint akár hétköznapi ruha alatt is lehet viselni, használatához a beépített akkumulátort fel kell tölteni. A teljes élményhez azonban egy okostelefonos applikációra is szükség van, amely vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vezérli a rezgőmotor működését.

Nemcsak rezeg, udvarol is

Az applikációban a tervek szerint különböző fantáziákat árusítanak majd, amelyek az eltérő habitusú és hangulatú hölgyek számára nyújtanak majd kikapcsolódást. Ezek között a bemutatóban olyan címűek találhatók, mint "A szerelem hevében", vagy "Az ősz milliárdos". Mindegyik fantáziacsomaghoz egy hangoskönyvhöz hasonló, fülhallgatóval hallgatható hangzóanyag is tartozik, amelynek megfelelő jeleneteihez passzoló rezgéseket rendelnek. A virtuális előjáték során a vibrátor csak szolid, simogatásnak is beillő rezgéssel kényezteti használóját, de ha a sztori szerint a szerelmes felek vadul egymásnak esnek, erős üzemre kapcsol.

Az apró Vibease egy iPhone mellettForrás: Vibease

Hermione Way fogalmazása szerint az eszközt modern nőknek szánják, bevonata pedig puha szilikonból készül, és teljesen vízálló. Elem helyett saját beépített akkumulátorról működik, amelyet egy szabványos töltővel lehet feltölteni, és nagy teljesítményű motor dolgozik benne. A projekt szülőanyja szerint az eszköz okostelefon nélkül, önmagában is használható hagyományos kiegészítőként. Ezenkívül az app az egymástól távol lévő párok számára azt is lehetővé teszi, hogy a hölgyeket chatelés közben egymás vibrátorának vezérlésével izgassák. Bár erre a bemutató alapján egy nem túl izgalmas, ekvalizerhez hasonló felület szolgál.

Szerelmeskedés több kontinens távolságból

Hasonló piaci rést céloztak meg a már négy éve kapható, RealTouch nevű, USB-s pornószimulátor készítői is. Ez a cég eredetileg férfiak számára fejlesztett olyan megoldást, amely a főszereplő szemszögéből forgatott pornófilmek megtekintését egészítette ki fizikai stimulálással - derül ki korábbi cikkünkből.

Nem éppen csábító látvány a PC-hez kapcsolt RealTouchForrás: RealTouch

Az interneten elérhető tesztek alapján a RealTouch filmes változata az eszközbe épített motor, hőhatás és síkosító kombinációja által biztosított extrák ellenére sem túl egyedi, hiszen egy-egy jelenet újrajátszásakor mindig pontosan ugyanazokat az effektusokat produkálja.

Mostanra a cég egy, érintéseket érzékelő műanyag péniszt is kifejlesztett művaginája mellé, amely másodpercenként 40 alkalommal pásztázza felületén az érintéseket. Ezt azonban nem vásárolhatja meg a nagyközönség, mivel rezgőmotor híján női felhasználónak minimális élvezetet biztosítana. Ehelyett a cég a JoyStick nevű szenzort a vele partnerségbe lépő, meztelenkedéstől nem idegenkedő modellek számára árusítja, akik percdíj ellenében élő videoközvetítésen bűvölik a kuncsaftok virtuális szerszámát, az internen keresztül pedig tapintásukat is valós időben közvetíti a kétszáz dollárba, vagyis durván 45 ezer forintba kerülő RealTouch.

Tory Lane amerikai pornószínésznő reklámozza a távstimuláló szolgáltatástForrás: RealTouch

Egy ilyen virtuális randevúért elég borsos árat kér a cég, egy öt-tíz perces, valódi nő közreműködésével zajló digitális menet 25-55 dollárba, vagyis 5-12 ezer forintba kerül.