November végén érkezik a Playstation 4

Playstation 4
Vágólapra másolva!
A premier napján az új konzolra tizenhét játék jelenik meg, mozgásérzékelő nélkül az új Playstation 125 ezer forintért előrendelhető.
Vágólapra másolva!

A Sony a kölni Gamescom videojáték-kiállításon jelentette be új generációs videojátéka, a Playstation 4 (PS4) megjelenési dátumát. A korábbi modellnél jóval látványosabb grafikát kínáló konzol az amerikai boltokban már november 15-étől megvásárolható lesz, az európai boltokba pedig november 29-én érkezik meg. Mivel a hivatalos közleményben nem szerepel hazánk neve, idén feltehetőleg csak szürkeimportból származó példányokat lehet majd megvenni itthon a PS4-ből.

A rivális Microsoft új játékgépe, az Xbox One megjelenése az Egyesült Államokban ugyancsak valamikor novemberben várható, azonban ez a gép lehetséges, hogy csak jövőre lesz hivatalosan elérhető a magyar boltokban, mivel nem minden európai országban lesz kapható karácsony előtt.

A Playstation 4 Forrás: PlayStation

A cég egyelőre nem jelentette be a PS4 hivatalos magyarországi ajánlott árát, de a hazai videojátékos üzletekben az új konzolt 125 ezer forintos áron lehet előrendelni e sorok írásakor (mozgásérzékelő kamera nélkül), míg az Xbox One-t (mozgásérzékelővel együtt) 150 ezer forintért lehet lefoglalni. A Sony bejelentése szerint világszerte már egymillióan rendelték előre.

A Playstation 4 megjelenése napján az alábbi játékokat lehet majd megvenni:

Assassin's Creed IV: Black Flag
Battlefield 4
Call of Duty: Ghosts
DC Universe Online
DriveClub
FIFA 14
Just Dance 2014
Knack
Killzone Shadow Fall
LEGO Marvel Super Heroes
Madden NFL 25
NBA 2K14
NBA Live 14
Skylanders: Swap Force
Tiny Brains
Warframe
Watch Dogs