Pezsgőszínű lesz az arany iPhone

kiszivárgot képek az új aranyszínű iPhone házáról
Vágólapra másolva!
Jó minőségű, kellően nagy felbontású fényképek szivárogtak ki a napok óta pletykált aranyszínű iPhone-ról. A csillogásra vágyók csalódni fognak.
Vágólapra másolva!

Feltűnősködés és csillogás helyett a visszafogottság fogja jellemezni a sokak által várt aranyszínű iPhone 5S készüléket, ha az Ascii.jp japán híroldalra kiszivárgott fotók valódinak bizonyulnak. Az oldal által megszerzett fotókon nem a vastag aranyláncok, gyűrűk csillogását idéző készülék, hanem egy visszafogott, matt felületű telefon látható. A szín sem az a kimondott aranysárga, inkább a nyolcvanas évek pezsgőszínű hifijeit idéző sápadt árnyalat.

kiszivárgot képek az új aranyszínű iPhone házáról Forrás: Weekly.ascii.jp

A fotókon a pezsgőszínű ház mellett egy alumíniumszürke és egy matt fekete ház látható. Ezek azonban olyan árnyalatok, amelyek eddig is megjelentek a különbző iPhone modelleken. Az új szín mellett egy teljesen új készüléket is várnak a szeptember 10-i Apple eseménytől. A pletykák egy iPhone 5C nevű eszközről szólnak, amely olcsóbb, műanyagházzal rendelkezik majd, és több divatszínben is meg lehet vásárolni.

Az olcsó iPhone hír minden évben feltűnt eddig. Az Apple azonban eddig mindig az eggyel korábbi modellt árát vitte le száz dollár környékére. A Techcrunchon megjelent rossz minőségű fotó szerint idén tényleg piacra kerülhet az almazöld, pink, sárga, égszínkék és fehér műanyag iphone.