Újabb korlátlan mobilcsomagok a Telekomnál

Vágólapra másolva!
A drágább havidíjú Next-csomagok mellett novembertől olcsóbb mobilelőfizetésehez is kínál korlátlan hívási lehetőséget a Telekom.
Vágólapra másolva!

A Telekom korábban csak 16 ezer és 20 ezer forintos havidíjért kínált korlátlan hívást biztosító díjcsomagokat ügyfeleinek, amelyekhez 2 és 3 gigabájtos mobilinternet is járt. A vállalat kedden bejelentette, hogy novembertől olcsóbb díjcsomagokban is elérhetővé tesz korlátlan mobilhívást. A cég korábbi Next csomagjaira előfizetők is átválthatnak az új, olcsóbb csomagokra.

Az új Next M díjcsomag 11 ezer forintért az 500 megabájtos mobilinternet mellett belföldön korlátlan telefonhívást fog biztosítani. A Next S díjcsomag 6500 forintért lesz előfizethető, az azonos paraméterekkel rendelkező mobilinterneten kívül a Telekom hálózatán belül tesz lehetővé majd korlátlan telefonálást. A díjcsomagok részletes paramétereit később fogja bejelenteni a társaság.

Forrás: AFP/CARL COURT

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a megújult Next ajánlat kapcsán elmondta: „A Telekom megújult Next ajánlatával új időszakot nyitunk a magyarországi mobilpiaci versenyben, ami egyértelműen a fogyasztóknak kedvez. A Telekom stratégiai prioritása, hogy ügyfeleinek teljes élményt nyújtson, és az ennek megfelelően kialakított innovatív ajánlatunknak köszönhetően mai és leendő ügyfeleink a korlátlan beszélgetés és üzenetküldés mellett rendkívül előnyös feltételekkel tudják kihasználni a szupergyors 4G és a legkorszerűbb okos eszközök lehetőségeit.”

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.