Egy szexi bűnöző a netezők legújabb kedvence

Jeremy Meeks fotója a stocktoni rendőrség Facebook-oldaláról
Vágólapra másolva!
Az illegális fegyverbirtoklásért letartóztatott férfi fotóját több tízezren lájkolták a rendőrség Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Internetes sztárrá vált egy illegális fegyvertartás miatt letartóztatott férfi az Egyesült Államokban: egy nap alatt több mint hatvanezren lájkolták a kékszemű, rövidre nyírt hajú férfi fotóját a stocktoni rendőrség Facebook-oldalán.

Közel 18 ezren kommentelték a férfi fotóját. "Illegális dolog ilyen szexinek lenni?" - írja például az egyik rajongó. Tucatnyi sajtóorgánum adott hírt pénteken a vonzó nehézfiú fotójáról. A harmincéves Jeremy Meeks életében azonban egyelőre nem sokat számít, hogy a nők figyelmének középpontjába került. Szerdán tartóztatták le fegyverrel való többrendbeli visszaélés vádjával. Az észak-kaliforniai Stockton rendőrségének Facebook-oldalán eddig még egyetlen fotó sem váltott ki ekkora, ráadásul pozitív figyelmet - nyilatkozta a kapitányság.

Jeremy Meeks fotója a stocktoni rendőrség Facebook-oldaláról Forrás: Stockton Police Department



Silva a stocktoni körzet egyik legerőszakosabb bűnözőjének nevezte Meekset, de további információkat nem adott ki azokról a bűntényekről, amelyekben a férfi feltehetően részt vett. Meeks óvadéka 900 ezer dollár (csaknem 203 millió forint), péntek délután helyezik vád alá.

Az újdonsült rajongói által modellkinézetűként jellemzett Meeks egyike annak a négy férfinak, akiket a Stocktonban egyre gyakoribbá váló lövöldözések és rablások megfékezésére indított akció során tartóztattak le - írja a Facebookon publikált fotója mellett a rendőrség.