Sokan nem tudták elérni a Facebookot

Ez az üzenet fogadja a felhasználókat
Vágólapra másolva!
Szerdán este fél tíz körül vált elérhetetlenné a közösségi oldal.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint este fél tíz tájékán világszerte elérhetetlenné vált a Facebook. A weboldal sokaknak be sem töltődik, másokat pedig egy rövid hibaüzenet fogadta.

Ez az üzenet fogadja a felhasználókat Forrás: Origo

A Twitteren a világ minden tájáról arról számolnak be a felhasználók, hogy nem tudják elérni az oldalt. Nem frissül a hírfolyam, és nem érkeznek meg az üzenetek a mobiltelefonos Facebook applikációkból sem. A közösségi oldal hivatalos Twitterjén egyelőre nem írtak semmilyen információt a leállás okáról.

Munkatársunk számára nagyjából tizenöt-húsz perccel később helyreállt a szolgáltatás némi lassulást követően, de a mikroblogon még mindig sokan panaszkodnak arról, hogy nem tudnak facebookozni. A magyar és a külföldi felhasználók közül sem mindenkinek működik a szolgáltatás.

Világszerte leállt a Facebook, reklamálnak is a Twitteren Forrás: Origo

E sorok írásakor a Downrightnow.com is nehezen elérhető, pedig pont azon az oldalon lehet megnézni, hogy egy másik szolgáltatás működik-e. Az oldal statisztikái szerint az utóbbi fél órában sokan nem tudtak kapcsolódni a Facebookhoz. Ezt támasztják alá a Downdetector statisztikái is.