Tim Cook is leugrott az Apple Store-ba

Tim Cook az iPhone 6 árusításának kezdetén, Palo Altóban
Vágólapra másolva!
Neki már van iPhone 6-osa, nem kellett beállnia a sorba. Viszont rengeteg vásárlóval szelfizett.
Vágólapra másolva!

Az Apple cég vezetője a vállalat kaliforniai Palo Altóban lévő üzletébe látogatott el az új iPhone-ok premierje alatt. A Business Insider beszámolója szerint Tim Cook órákon át sétálgatott az Apple Store előtt sorban állók között.

Csevegés és szelfik

Az IDG újságírójának tweetjéből az derül ki, hogy Cook megjegyezte az egyik vásárlónak, hogy már hónapok óta az új iPhone-t használja. És rengeteg sorban állóval készített közös szelfiket.



Bár az iPhone 6 viszonylag kevés újdonságot kínál, az új modellek az elődöknél sokkal nagyobbak: 4,7 és 5,5 colos képernyőkkel vannak felszerelve. Az Apple éveken át nem volt hajlandó ekkora méretű okostelefont gyártani, mert az Steve Jobs, a rákbetegségben elhunyt előző vezető szerint az nem volt praktikus. Minden bizonnyal azért rukkoltak elő a nagy iPhone-okkal, mert a hasonló méretű rivális készülékek hatalmas mennyiségben fogynak.

Hol álltak sorban a legtöbben?

Az iPhone 6 kilenc országban debütált pénteken, a londoni Regent Streeten egy magyar fiatalember vette meg az első készüléket. Ő tizenegy napon át sátorozott az üzlet előtt azért, hogy elsőként megvett készülékét haszonnal adja tovább. Az Origónak egy Németországba utazó magyar Apple-szervizes csapat is hatalmas tömegről számolt be.

A MacRumors blog a Piper Jaffray elemzőcég felmérése alapján arról számolt be, hogy a legnagyobb sor reggel nyolckor az Apple New York-i Fifth Avenue-n lévő prémium üzletében volt, ahol 1880-an álltak sorba valamelyik új iPhone-ért.