A mobilunk segít jobb kávét főzni

A Bruvelo okos kávéfőző
Vágólapra másolva!
 Készül az okos kávéfőző, ami a telefontól kapja a parancsokat. A legjobb ízű kávét főzi fejlesztői szerint.
Vágólapra másolva!

A Bruvelo nevű okos kávéfőző gyártásához a készülék fejlesztői a Kickstarteren gyűjtenek tőkét, a november végéig elérni kívánt 150 ezer dollárnak már több mint harmadát összekalapozták.

A legjobb kávét ígéri

A Kickstarteren publikált videó szerint a Bruvelo beépített kávédarálót is tartalmaz, fejlett beépített vízszűrője van, és pontosan képes adagolni az egyes kávétípusok elkészítéséhez a kávé és a víz mennyiségét, a főzés hőfokát és idejét is.

A Bruvelo wifin kapja a főzési parancsokat az okostelefontól Forrás: Kickstarter.com/BRUVELO



Annak érdekében, hogy ezt egyszerűen el lehessen végezni, a készülék wifin keresztül okostelefonnal vagy táblagéppel is tud kommunikálni, egy alkalmazáson keresztül pedig minden beállítása egyszerűen elvégezhető, az app pedig a preferált ízprofilokat is eltárolja. Az alkalmazásban az ismertebb kávétípusok főzéséhez eleve benne vannak a szükséges főzési paraméterek.

Bármilyen kávét lefőz

A kávéfőző bármilyen kávébabot képes fogadni, nem csak szabadalmaztatott, egyedi kapszulákkal használható, mint számos drága készülék. Fejlesztői szerint azzal, hogy minden munkafolyamatot pontosan egymás után, pontos paraméterek mellett, és automatikusan végez a kávéfőző, a lehető legjobb ízű kávét lehet vele elkészíteni.

A Bruvelo okos kávéfőző Forrás: Bruvelo



A készülék 300 dolláros, vagyis 73 ezer forint körüli nettó áron, kiszállítása jövő júniusban várható, ha a finanszírozási kampány sikeres lesz.