Mobilszolgáltató lett a UPC is

Vágólapra másolva!
Lebeszélhető perceket, SMS-eket és mobilnetet tartalmaznak a UPC Mobil csomagjai.
Vágólapra másolva!

A UPC Magyarország csütörtökön indította be közösségi wifiszolgáltatását a meglévő ügyfelek számára, hétfőn pedig saját mobilszolgáltatásával rukkolt elő. Ezt a vállalat a Vodafone hálózatát használó virtuális szolgáltatóként nyújtja a 06 31-es előhívószámon – ugyanezt a körzetszámot használják a Tesco Mobile ügyfelei is. A Tesco Mobile-t a Vodafone és a Tesco Magyarország közös vállalata üzemelteti, és bár nem virtuális szolgáltatóként működik, az ügyfelek hívásai és adatforgalma a Vodafone hálózatán utazik.

A társaság kínálatában jelenleg négyféle androidos okostelefon érhető el, amelyek közül a legdrágább a vízálló Samsung Galaxy S5 Mini típusa. Ezeket egyedi áron, kártyafüggetlen kivitelben kínálja a UPC, árakat az érdeklődő felhasználóknak személyre szabottan állapítanak meg.

A UPC Mobil 500 megabájtos és 2 gigabájtos mobilnetcsomagot tartalmaz, amely HSPA technológiát használ, nem 4G-t. A Mobil M nevű, 4490 forintos csomag 150 percnyi belföldi beszélgetést tartalmaz, míg a 6490 forintos Mobil L ugyanebből 400 percet. Az olcsóbb csomag havi 150 darab, a drágábbik havi 400 darab SMS-t is tartalmaz. Ezen felül a hívások és SMS-ek díja egyaránt 25 forint percenként és üzenetenként. (A tarifák itt érhetők el .pdf-ben.)