Óriási Lumiát is bemutat a Microsoft?

lumia 535 microsoft
A Microsoft logója került az új Lumiákra
Vágólapra másolva!
A hivatalos bejelentés előtt fotók szivárogtak ki az új Lumiákról: a Microsoft egy hatalmas tepsimobilt is piacra dob?
Vágólapra másolva!

Új korszak kezdődik a Lumiák életében, immár a Nokia logó nélkül, Microsoft felirattal jelennek meg. A redmondi cég holnap tartja meg az erről szóló hivatalos bejelentését. Egy nappal korábban azonban a kínai Twitternek számító Sheibo közösségi oldalra kiszivárogtak fotók az új okostelefonokról.

A Microsoft logója került az új Lumiákra Forrás: Origo

A legnépszerűbb 5xx széria új taggal, a Lumia 535-el bővül, amely 5 colos kijelzővel, 1,2 gigahertzes processzorrral, 1 gigabájt memóriával és 8 gigabájtos háttértárral láttak el. A készülék mindkét oldalán 5 megapixeles kamera figyel. Az akkumulátor 1900 milliamperórás.

A feltűnően színes kivitel megmaradt a Lumia telefonoknál Forrás: Origo

A Lumiáktól megszokott feltűnően színes külső most sem marad el: a hírek szerint fekete, fehér, kék, szürke, narancs és zöld színben lesz kapható a telefon. Az árakkal kapcsolatban azonban várni kell a Microsoft bejelentéséig.

A Lumia 535 5 colos kijelzőt kapott Forrás: Origo

A Lumia 535 nem támogatja a szupergyors mobilnetet biztosító 4G/LTE kapcsolódást, ugyanakkor a GSMArena úgy tudja, a Microsoft később kiad a készülékből egy kicsit drágább, de már gyors netezést garantáló változatot is.

Lesz egy 6 colos tepsimobil is a Microsofttól? Forrás: Origo

A kiszivárgott fotókon jól látszik, nem csak egy 5 colos Lumia, hanem egy annál nagyobb, becslések szerint 6 colos készüléket is piacra dob a Microsoft. A hírek szerint Lumia 1330 névre keresztelt okostelefonról azonban egyelőre nem tudni semmit.