Olcsó csúcsmobil jön még karácsony előtt?

lumia microsoft
Lumia RM-1052
Vágólapra másolva!
A Microsoft három új telefont mutathat be pletykák szerint. Marad a szelfizés, jön a tepsimobil.
Vágólapra másolva!

A Microsoft nemrégiben mutatta be a Lumia 535 okostelefont, az első készüléket, amely már a Nokia-logó nélkül, a redmondi cég nevével fémjelzett hátlappal jelent meg. Akkor nagyon úgy tűnt, a Microsoft a Lumia márkával az alacsony árkategóriás piacot akarja elhódítani a konkurenciától.

Most újabb készülékekkel jelentkezhet a cég, ha az AdDuplex elnök jóslatai helyesek: három új Windows Phone érkezik hamarosan 4,7-5,7 colos mérettartományban. Így talán értelmet nyer az a korábban kiszivárgott kép is, amelyen a Lumia 535 mellett egy windowsos tepsimobil is látható, vélhetően ez lesz az 5,7 colos modell.

Lesz egy 6 colos, tepsimobil is a Microsofttól? Forrás: Origo

Az értesülést erősheti meg egy kínai aukciós szájtra kiszivárgott felvétel, melyen állítólag a Lumia 1020 utódja látható. Ha igazak a hírek, a "Lumia RM-1052" kódnévre keresztelt telefon Windows Phone 8.1 szoftvert futtat, 5 colos full-HD kijelzőt kap és 2 gigabájt memóriát. A Lumia 925-ről ismert alumínium unibody vázzal szerelik fel, alul műanyag borítással.

Ez lehet a Lumia RM-1052 Forrás: Origo

Ugyan a kínai források szerint a képen látható telefon egy prototípus, a csúcsktegóriás készülék gyártása pedig hamarosan megkezdődik, lehet soha nem kerül a boltokba. A múltban ugyanis már többször szárnyra kapott a hír, hogy a Microsoft a "McLaren"-en, a Lumia 1020 utódján dolgozik, a fejlesztést azonban felfüggesztették.

Lehet soha nem kerül a boltokba Forrás: Origo