Ne várjon márciusig: így néz ki az új Samsung telefon

samsung galaxy s6
Ez vajon a Samsung Galaxy S6?
Vágólapra másolva!
A Samsung Galaxy S6 okostelefonról szivároghatott ki egy fotó. Egyre biztosabb, hogy márciusban bemutatja a koreai gyártó az új készüléket.
Vágólapra másolva!

Ugyan érdemes óvatosan kezelni az ázsiai forrásból származó, homályos felvételeket, de ha igaz a pletyka, akkor a Samsung Galaxy S6 okostelefonról szivárgott ki egy fotó.

A holland Toptienmobiel szerint a képen a Galaxy S6 mobil látható. A portál úgy tudja, ez a készülék prototípusa a Samsung dél-koreai központjából. Az utóbbi időben egyre több hír kapott szárnyra, hogy a gyártónál már javában folyik a legújabb csúcsmobil fejlesztése.

Ez vajon a Samsung Galaxy S6? Forrás: Origo

Állítólag egy teljesen újfajta modellt dobnak piacra, miután a Galaxy S széria utáni kereslet visszaesett - erre utal, hogy az S6 "Project Zero" a kódnevet kapta, nulláról kezdték a telefon kialakítását. A Samsung Note 4 és az Alpha esetén már lecserélték a műanyag borítást, nem lenne meglepő, ha az új Galaxy S6 is fémkerettel, fém vázzal érkezne.

Az új Galaxy megkapná a Google legfrisebb szoftverét, az Android 5.0 Lollipopt. Egy 5,5 colos qHD-kijelzővel szerelik fel, és 3 gigabájt memóriával. A kamera már 20 megapixeles lehet, míg az előlapi 5 megapixeles. Ami a processzort illeti, a Galaxy S6 lehet a dél-koreai cég első 64-bites okostelefonja.

A készülék nagy eséllyel a 2015. márciusi Mobil Világkongresszuson, Barcelonában mutatkozhat be - olyan vetélytársak mellett, mint a HTC One M9 vagy a Sony Xperia Z4.